Free songs

O Nama

Zgrada u kojoj je stanica 1939.g. je kupljena u Banovini Hrvatskoj za veterinarske svrhe. Za vrijeme rata u zgradi je bila pokusno-stočarska zdravstvena ustanova. Poslije rata u zgradi djeluje okružna stočna ambulanta koja je 1948.g. postala kotarska veterinarska ambulanta a 1952.g. stanica kao ustanova sa samostalnim financiranjem. Direktor je Dragutin Milković od 1945.g. Umjetno osjemenjivanje goveda uvedeno je 1956.g. a na cjelokupnom području 1957.g. Do 1954.g. obuhvaćala je cijeli privatni sektor osim 2 poljoprivredna dobra PD Osijek i Orlovnjak. U 1954.g. općina Ernestionovo osniva svoju stanicu a 1956.g. to čini i općina Dalj dok su Osijek i Čepin imale zajedničku stanicu. 01.07.1962.g. opet su izdvojene stanice pripojene matičnoj stanici te od tada cijelo područje nove općine Osijek ima jednu stanicu sa ambulantama u Osijeku, Čepinu, Dalju i Ernestinovu. Veterinarska ambulanta Osijek započeta je s gradnjom u 8. mjesecu i dovršena je 25.12.1959.g. Objekt je izgradio upravitelj Dušan Markušev. Umjetno osjemenjivanje uvedeno je 1960.g. Gradnja veterinarske ambulante Ernestinovo započela se 1957.g. a dovršena je 1959.g. Ambulanta je počela sa izgradnjom pod upravljanjem Dimitrija Bulata[1]

[1] Milković Dragutin 91963.): Rad Veterinarske stanice Osijek. Rukopis.

aboutus

Veterinarska stanica Osijek d.o.o. sa sjedištem u Osijeku, Vinkovačka cesta 59 , i svojim područnim ambulantama u Čepinu, Dalju i Ernestinovu uživa tradiciju uspješnog obavljanja veterinarske djelatnosti kroz dugi niz godina. Početkom 1948. godine bila je smještena u zgradi Veterinarske ambulante na Vukovarskoj cesti (slika gore) i na toj adresi ostaje sve do 1971. godine kada se Stanica izmješta na današnju lokaciju. Trenutno zapošljava 12 doktora veterinarske medicine, deset veterinarskih tehničara, dvoje ekonomista, jednog djelatnika u salonu za uljepšavanje kućnih ljubimaca, te jednog člana pomoćnog osoblja.

 Veterinarska stanica Osijek d.o.o. kao i navedene veterinarske ambulante obavljaju poslove u okviru svoje djelatnosti; ambulantno, kućnim posjetima i u gospodarskim objektima, pružaju usluge liječenja domaćih životinja i veterinarskog nadzora, dok je ambulanta u Osijeku specijalizirana za problematiku i specijalističko liječenje malih životinja – kućnih ljubimaca.

 Novonabavljeni vrhunski laboratorijski uređaji omogućavaju temeljitu analizu uzoraka krvi i mokraće, te postavljanje brze i točne dijagnoze. U sklopu Veterinarske stanice Osijek djeluje veterinarska ljekarna koja osim lijekova i dodataka hrani za kućne ljubimce nudi i opremu za kućne ljubimce . Ovlašteni smo od strane Ministarstva poljoprivrede-Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane u provođenju naređenih mjera nad životinjama, sirovinama i namirnicama životinjskog podrijetla, objektima, opremom i sredstvima koja mogu biti prijenosnici zaraznih bolesti životinja ili na drugi način ugrožavati njihovo zdravlje, kao i zdravlje ljudi. Također, obavljamo poslove uslužne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije objekata.

Dobro je znati:  POLITIKA KVALITETE

Kvaliteta mora biti zaštitni znak Veterinarske stanice Osijek d.o.o.

 • Veterinarska stanica Osijek d.o.o.pruža stručnu uslugu u obavljanju poslova očuvanja zdravlja životinja i analize namirnica životinjskog podrijetla te time štiti zdravlje ljudi. Obavljanjem poslova vezanih uz reprodukciju domaćih životinja djeluje na unapređenju Hrvatskog stočarstva.
 • Ukazano povjerenje korisnika usluga opravdavamo najvišom razinom profesionalne brige o zdravlju domaćih životinja .
 • Naš je cilj trajno održavanje njihovog punog povjerenja u Veterinarsku stanicu Osijek d.o.o. Svaki dolazak treba stvoriti preporuku za buduće posjete.
 • Naše osoblje je visoko obrazovano, stručno, profesionalno i ljubazno , a oprema s kojom radimo je suvremena, visokokvalitetna. Sve osoblje uključeno u aktivnosti pružanja usluge upoznato je s dokumentacijom o kvaliteti i u svako doba provodi politiku kvalitete i napisane postupke i radne upute.
 • Poštujemo sve zakonske i etičke norme u odnosima s korisnicima usluga i zaposlenicima.
  Trajno istraživanje mogućnosti za daljnja poboljšavanja je ideja i praksa koja nas motivira, a sve za dobrobit domaćih životinja, odnosno za zadovoljstvo korisnika usluge (posjednika).
 • Dosljedno ispunjavanje zahtjeva Norme  ISO 9001:2015  obveza je Uprave Veterinarske stanice Osijek d.o.o.kao i svih zaposlenih.
  – surađuje sa registriranim dobavljačima koji poštuju standarde i norme potvrđene u Republici Hrvatskoj,
  – omogućuje korisniku da se eventualne pritužbe riješe brzo i objektivno i za dobrobit korisnika usluge,
  – otklanja uzroke pogrešaka,
  – provodi preventivne radnje na temelju odgovarajućih ovlaštenja i odgovornosti.
 • Trajni ciljevi sustava kvalitete su:
  – zadovoljavanje potreba korisnika svih veterinarskih usluga,
  – međusobno poštivanje ugovornih obveza,
  – provodi stručne i organizacijske mjere u Veterinarskoj stanici Osijek d.o.o. a u svrhu osiguranja i poboljšanja kvalitete veterinarske djelatnosti
  – kontinuirano obrazuje osoblje.
 • S Politikom i ciljevima sustava upravljanja kvalitetom upoznato je sve osoblje.    /U Osijeku: 20.04.2015./

 

PODACI:

                                                 

 • Tip subjekta: Trgovačko društvo
 • Porezni broj: (MB) 03025764
 • Matični broj subjekta: (MBS) 030013052
 • OIB: 83957020339
 • Ulica i kućni broj: Vinkovačka cesta 59
 • Grad i naselje: 31000 Osijek – Osijek
 • Županija: Osječko-baranjska
 • Direktor: Dražen Zuković, dr.med.vet.

 

 

 

 

 

TOP